Beginnen met rijles

Kennismakingsrit

Als je voor het eerst rijles neemt, ben je bij ons van harte welkom. We vinden het belangrijk om bij het lesgeven zo veel mogelijk oog te houden voor wat jij wilt en kunt. De lessen zullen dan zo goed mogelijk bij je mogelijkheden aansluiten.

We bieden een uitstekende leskwaliteit waarbij je snel vertrouwd raakt met de auto en je plaats op de weg snel weet te vinden. Op deze manier zul je sneller slagen en ben je minder tijd aan rijlessen kwijt.

We bieden je een gratis oriëntatierit aan. We maken samen een rit met de auto en maken persoonlijk kennis. We kunnen je zo een eerlijk advies geven over je rijlessen en een lesplan maken dat goed bij je past.

Als je voor het eerst rijles neemt, beginnen we met een oriëntatierit. Het is een rijtest waardoor je uitgebreid kennis kunt maken met onze rijschool en je eventuele nieuwe rijinstructeur. Na deze testrit kun je bepalen of je bij ons je rijlessen wilt nemen.

De oriëntatierit duurt 1 uur. We maken daarin kennis met elkaar, maken een rit en bespreken de vragen die jij hebt. Na de rit kunnen we je een rijlesplan aanbieden. Dat is een plan dat voor jou op maat is gesneden. Zo kun je je rijbewijs doelgericht, prettig en gegarandeerd snel behalen.

Wil je een kennismakings maken? Meld je dan bij ons aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

© Co Berends

Algemene voorwaarden