Over ons

Autorijschool Co Berends voor Arnhem e.o. verzorgt rijlessen voor rijbewijs B (personenauto's). We bieden alles wat je maar nodig hebt om goed voorbereid examen te doen.

Hoewel we één van de goedkopere rijscholen zijn, bieden we goede kwaliteit door ook zelf regelmatig cursussen te volgen. Zo blijven onze kennis en vaardigheden optimaal. We geven uitsluitend les met geldig rijinstructeurcertificaat.

Kwaliteit leveren én mensen begrijpen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. We bieden ieder die begeleiding die hij of zij nodig heeft om snel als automobilist volwaardig aan het verkeer deel te kunnen nemen.

Van kinds af aan heb ik auto rijden, toen nog meerijden, leuk gevonden. Korte ritjes maar vooral de langere ritten, want dan moesten we ook dat hele stuk weer terug.
Auto rijden zit in ons bloed. Mijn opa's reden vroeger met hun vrachtauto's al overal naar toe. Mijn vader sleutelde graag aan de auto en dan moest er weer een proefritje gemaakt worden. Dan stond ik al klaar om mee te gaan.

Dat plezier wil ik ook overdragen in mijn autorijschool. Ik introduceer wat we deze les gaan doen, we herhalen een opdracht uit de vorige les wat weer aansluit op de nieuwe opdracht van jouw nieuwe les en zo kom je stap voor stap in de vaardigheden die je nodig hebt voor jouw rijbewijs.
Spreekt deze inleiding je aan neem dan gerust contact met mij op, dan klikken we de gordels vast voor een kennismakingsrit. Daarbij kijken we gelijk of de klik er ook is tussen jou en mij.

© Co Berends

Algemene voorwaarden